Ik ben er klaar mee!

Ik ben er klaar mee

Het is 2011. Ik loop met een vriendin in het bos. En na 10 minuten moet ik zeggen, “zullen we terug gaan en fietsen door het bos? Het lopen gaat te slecht”. Dat was het moment dat ik er helemaal klaar mee was. 46 jaar en niet meer lekker kunnen bewegen, sporten etc.  

Mijn nieuwe heup bezorgde mij een gevoel van wedergeboorte. En na die wedergeboorte kwam er letterlijk en figuurlijk ruimte voor andere dingen. Ik werd mij bewust dat ik ook klaar was met wat ik jaren met veel liefde, loyaliteit en voldoening had gedaan. Veel zorgen voor anderen. Het werd tijd om ook beter voor mijzelf te gaan zorgen.

Na veel tijd, energie en geld gestoken te hebben in mijn persoonlijke ontwikkeling startte ik eind 2013 vol trots en enthousiasme mijn eigen training en coachpraktijk. Met de missie om andere vrouwen te gaan begeleiden om in zelfvertrouwen hun eigen pad te gaan.

Want als je in jezelf gelooft, écht in verbinding staat met jezelf en met anderen, kun je dingen doen die je eerder niet voor mogelijk hield. 

Om er vervolgens achter te komen dat het ondernemen ook een vak is, waar veel bij komt kijken. Dat ging met vallen en opstaan. Er kwamen opnieuw momenten dat ik er klaar mee was. Klaar met het investeren in diensten die niet voldoende werden afgenomen. Door het in kaart brengen van mijn ideale klant en hoe ik ze ,vanuit mijn eigen ervaringen, het best kon helpen maakte ik mijn nieuwe dienstenaanbod gericht op ondernemers.

Klaar met het vragen van te lage prijzen doordat ik steeds beter mijn toegevoegde waarde kon voelen. Hetgeen voor mij bevestigd dat persoonlijke ontwikkeling een ongoing proces is. Ook als je zelf coach bent.

Ik ben er klaar meeAls coach kom ik wekelijks in mijn werk tegen dat mijn ondernemende cliënten er klaar mee zijn. Klaar met de onzekerheid, klaar met het niet durven, klaar met het uitstellen van hun dromen, klaar met het niet halen van hun doelen, klaar met het niet voldoende geld verdienen, klaar met het niet weten wie ze nu eigenlijk als ondernemer willen zijn etc.

Met die cliënten ga ik samen aan de slag. Ze worden zich bewust waar de belemmeringen zitten, in welke valkuilen ze herhaaldelijk vallen. Ze leren hoe ze daar op een andere manier mee om kunnen gaan, welke mindset daarbij helpt, leren nieuwe paden aanleggen, krijgen inzicht in wat hun drijft en hoe ze hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten.

Zodat ze klaar zijn voor succesvol ondernemen, met plezier en voldoening.

Waar je echter, in mijn optiek, nooit klaar mee bent is je persoonlijke ontwikkeling en groei. Er blijven nieuwe dingen te ontdekken. Jezelf blijven uitdagen.

Je kunt nooit meer worden dan jezelf, maar wel meer jezelf worden.

Waar ben jij klaar mee?

Is het tijd? Tijd om aan de slag te gaan met datgene waar je klaar mee bent. Dat wat je zo heel graag anders wilt gaan doen. Tijd om te gaan investeren in tijd, geld en energie om jezelf te ont-wikkelen? Wat dat je op gaat leveren is niet in geld uit te drukken. Wel in belangrijke waarden als meer eigenwaarde, meer zelfvertrouwen, meer plezier, meer voldoening, meer balans, meer resutltaat. Ik kijk graag samen met jou naar wat je nu in de weg zit en hoe je daar verandering in aan kunt brengen.

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

23 januari van 9:30 - 12:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!