Wie zijn eigen pad durft te lopen, verdwaalt nooit.

Mijn nieuwste nieuwsbrief gaat over je eigen pad gaan. Iets wat ik zelf een aantal jaar geleden ben gaan doen. Er komen van die momenten in je leven dat je denkt, en wat wil ik nu eigenlijk zelf. Los van alle verwachtingen die anderen van je hebben en je beperkende overtuigingen. Ik begon met een training NLP (voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie), dat leek mij een mooie eerste stap. Voor mijn gevoel stond ik qua persoonlijke ontwikkeling al heel wat jaren stil (en gelukkig zie ik dat nu anders). En het bleek een hele goede stap te zijn. Mijn droom werd een eigen praktijk in training en coaching. En dat is gelukt. Zo blij dat ik toen die stap heb genomen. Als je in jezelf investeert, bereidt bent om naar jezelf te kijken en leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen, kun je zoveel meer dan je denkt. Dat gun ik iedereen.
Klik op onderstaande link voor mijn nieuwsbrief.

Nieuwsbrief INZICHT-IN-ZICHT september 2015

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

23 januari van 9:30 - 12:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!