Gratis informatie-avond over effectiever communiceren

Communicatie is de rode draad bij alles wat je doet. Je kunt niet niet communiceren. Als je effectiever leert communiceren, met anderen en ook met jezelf, kun je het beste uit jezelf halen.

Op deze avond krijg je aan de hand van een helder communicatiemodel uitleg over het fascinerende proces van communicatie en hoe dat van invloed is op je gedrag.

Je krijgt uitleg over een methodiek die al jaren geldt als een van de succesvolste op het gebied van communicatie en gedragsverandering, bekend onder de naam NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). NLP leert je effectiever te zijn in alles wat je doet. Hoe je het beste uit jezelf kunt halen door je bewust te worden van wat je veelal allemaal onbewust doet.

Een methodiek die praktisch is, meteen toepasbaar en makkelijk te leren.

Deze avond wordt verzorgd door Anja de Die en Pieter Rietbergen, beiden internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Op maandag 14 september van 19.30 – 21.30 uur ben je van harte welkom bij B-enjoy, Landtong 18 in Amstelveen. Aanmelden via www.anjadedie.nl.

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!