Sta als een Dino en ontketen jouw innerlijke expert als ondernemer

Expert Dino

Een coachclient noemde mij laatst een Dino. Mijn eerste reactie was, ‘nou, nou zo oud ben ik toch niet’😅. Ik vroeg haar wat ze bedoelde.

“Een Dino is ‘een oude rot in het vak’, een expert die naast je staat’, antwoordde ze. Dat was wel een heel mooi compliment om te krijgen.

Wat haar tevens aansprak in mijn manier van coachen is mijn enthousiaste en actiegericht aanpak. Ook gaf ze aan dat ze het heel prettig vindt dat ze niet in een keurslijf wordt geduwd. Dat we samen op zoek gaan naar een manier die bij haar past. Op een praktische en no-nonsense manier.

We hebben vreselijk gelachen over de term Dino. Voor mij heeft dat nu een hele positieve lading. En het zette mij aan het denken. Wie was mijn Dino.

Mijn expert en Dino

Mijn Dino was Rene Kuiper. Eén van de trainers van het NTI NLP waar ik mijn NLP opleiding heb gedaan. Luisterend naar hem, naar zijn metaforen, zijn vakkennis, zijn scherpzinnigheid, maakte dat ik aan zijn lippen hing. Met recht een echte expert in zijn vakgebied.

Hij verstond de kunst van luisteren naar wat er niet gezegd werd, door heel goed op lichaamstaal te letten en te luisteren tussen de regels door. Daarmee kon hij je tot de meest mooie inzichten laten komen.

Vol bewondering keek ik naar hem en dacht ‘dat wil ik ook’.

Hoe leuk dat hij tijdens de certificering tegen mij zei dat waar hij het voor doet mensen zijn zoals ik. Die er vol voor gaan en alle kennis eigen willen maken en dat vol enthousiasme en passie over de bühne brengen. Dat is precies wat ik zoek bij mijn ideale klanten.

Welke expert is jouw voorbeeld ofwel: Wie is jouw dino?

Ook tijdens mijn ondernemerschap leer ik nog graag van Dino’s, om zelf te kunnen groeien en om inspiratie op te doen.

Wie is jouw Dino? Wie heeft jou geïnspireerd? En waarom?

de beste versie van jezelf

Voel jij jezelf al een Dino? Een expert in je vakgebied.

Ben jij op zoek naar een Dino die je in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling als ondernemer helpt groeien?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Laten we in contact komen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een Sparren met Anja gesprek. Daarin denk ik graag met je mee en geef ik je tips waardoor jij verder komt.

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!