Onderneem je eigen pad! Hoe? Bekijk interview met RTL4 op mijn nieuwe website.

Herken je dat je als ZZP’er aan de weg blijft timmeren. Er komen veel dingen op je pad als ZZP’er. Hoe ga je daarmee om? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Waar ga je in investeren en wat moet nog even wachten. Welke keuzes maak je?

Zelf heb ik de afgelopen jaren heel wat stappen gezet in het ondernemerschap. Als ik nu terugkijk zie ik hoeveel ik geleerd heb door o.a. van andere ondernemers te leren, door het volgen van de Business Bootcamp, marketingtrainingen, etc. Daarnaast heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat heeft mij veel gebracht, zowel zakelijk als privé.  Nu begeleid ik zelf ondernemers om in volle potentie en zelfvertrouwen hun ondernemerspad te gaan.

Ik geloof dat het volgen van kennis- en vaardigheidstrainingen alleen niet voldoende is voor succesvol ondernemerschap. Stel je hebt een cursus effectief netwerken gevolgd. Je weet hoe het moet en tóch lukt het je niet. Je hebt eigenlijk een hekel aan netwerken. Diep van binnen heb je de overtuiging  “wie zit er nou op mij te wachten”of “ik ben niet goed genoeg”. Dan zal het netwerken, ondanks de kennis en de vaardigheden die je hebt opgedaan,  je niet gemakkelijk afgaan. Het is essentieel om te leren hoe je die beperkende overtuigingen weet om te zetten in helpende overtuigingen.

Empower yourselfOm die reden heb je als ondernemer ook te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarmee investeer je namelijk ook in je bedrijf. Jij bént je bedrijf.

Onlangs werd ik geïnterviewd door RTL4 over mijn visie en werkwijze. Ik nodig je van harte uit op mijn nieuwe website om het filmpje te bekijken. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik ontmoet je graag. klik hier

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!