Anja de Die -39

Zelfverzekerd Succesvol

Coachtraject

Je bent een ambitieuze ondernemer met een missie. Je droomt ervan iets betekenisvol te doen en jouw missie uit te dragen. Van binnen knaagt de onzekerheid of anderen daar wel op zitten te wachten.

Je bent goed in je vak, blinkt daar wellicht zelfs in uit. Vooral volgens anderen, want jezelf als expert neerzetten vind je lastig. Net als een goed prijs vragen voor je diensten.

Wat je doet doe je graag goed. Het liefst perfect. Je legt de lat zó hoog dat je dingen uitstelt omdat het in jouw ogen nooit goed genoeg is. Zoals de lancering van je website, het promoten van je (nieuwe) aanbod,  je Ebook, je blog etc. Altijd eerst dubbelcheck en de puntjes van de puntjes op de i.

Mede als gevolg van die hoge lat werk je héél hard. Veel dingen vind je leuk waardoor je regelmatig de focus mist. Je to-do list is eindeloos. De balans tussen werk – privé raakt daardoor regelmatig uit het lood.

Ondanks dat je zo hard werkt komt je bedrijf niet zo van de grond als je voor ogen hebt.  Het ondernemerschap vind je leuk maar maakt je soms moedeloos. Je bent bang dat, als het je niet lukt om meer te verdienen, je jouw droom moet opgeven.  Dát is het laatste wat je wilt.

Diep van binnen weet en voel je dat je zelf je grootste obstakel bent.

Je noemt het die drempel of berg die voor je ligt.

Heb je wel eens afgevraagd wat die onzekerheid en té hoge lat je kost aan omzet en klanten? Doordat je niet al je talenten en kwaliteiten optimaal inzet om van je bedrijf een succes te maken? En dan heb ik het nog niet over de frustratie, stress en ontevredenheid die je dat kost.

Wat je het allerliefste wilt is vol zelfvertrouwen een succesvol bedrijf neer zetten. Alleen aan dat zelfvertrouwen ontbreekt het nogal eens.

Hoe ga je dat zelfvertrouwen laten groeien? Hoe ga je in jezelf geloven. Hoe ga je anders om met die té hoge lat?

Wil je graag sparren over hoe je dat doet? Vraag een vrijblijvend Sparren met Anja gesprek aan.

Wat levert onze samenwerking je op?

Ik leer je graag hoe je zelfverzekerd succesvol kunt worden en vol zakelijk zelfvertrouwen kunt ondernemen. Zonder torenhoge latten. Ik help je van uitstellen naar doen te gaan, ook als in jouw ogen iets nog niet goed genoeg is. Ik leer je je grenzen aan te geven zodat je privé-werk balans goed voor jou wordt. Zodat jij je dromen en ambities écht realiseert.

Ik heb zelf ervaren als je in zelfvertrouwen je eigen ondernemerspad gaat, doet wat je belangrijk vindt én daarin gelooft, je bereikt wat je eerst niet voor mogelijk hield. Voor mij is dat een succesvol bedrijf, waarin ik doe wat ik het allerleukste vind, waar ik mijn passie, enthousiasme en mijn missie kan uitdragen, en waarmee ik verdien wat ik waard ben.

En dat is ook voor jou mogelijk, echt!

De juiste mindset is daarbij van essentieel belang! Die stelt je in staat om de zelfverzekerde ondernemer te zijn die in zichzelf gelooft en zichzelf serieus neemt en zijn ambities realiseert.

Als we gaan samenwerken wat levert jou dit op?

Na 4 maanden...

Geloof jij in je eigen kwaliteiten en zet je jezelf zelfverzekerd als expert neer.

Doe jij vol overtuiging je aanbod

Vraag je de prijs die je waard bent. (en dat brengt brood op de plank 🙂

Heb je zelf de regie in handen en confirmeer je niet meer aan 'Hoe Het Hoort' of wat anderen van je verwachten,

Maak je keuzes die goed voor jou zijn, en waar je meer focus door krijgt

Zeg je nee tegen dat wat je niet wilt. bijv: nee tegen een niet ideale klant, nee tegen een klant die zich niet aan de afspraken houdt

Ben je zelfverzekerd zichtbaar online en live.

Dit kan je bereiken door te investeren in jezelf. Je bedrijf kan namelijk niet verder groeien dan jezelf bent gegroeid. Succesvol ondernemen vraagt om Persoonlijk Leiderschap.

Praktisch

Duur 4-5 maanden.

7 coachsessies, live of online van 1 ½ uur

3 coachcalls (video bellen) max 30 minuten

Werkboek met opdrachten waardoor je ook tussen de sessies door aan de slag blijft, zodat je kunt oefenen met dat wat je tijdens de sessie leert.

€1895,- excl. BTW (of 3x €665,00) incl. mijn voorbereidingstijd en verslaglegging

Enthousiast?!

Natuurlijk blijft coaching altijd maatwerk en bepalen we in de 1e sessie wat je coachvraag is en welke stappen je wilt zetten gedurende het coachtraject, zodat het coachtraject de resultaten oplevert die jij voor ogen hebt.

Ben je geen ondernemer, maar herken je wel in die té hoge lat waar je tegenaan loopt, dan ben je ook van harte welkom.

Wat zeggen mijn klanten?

De ervaring van
Patricia

Begin 2020 startte mijn ZAAI Amstelveen traject waar ik Anja leerde kennen. Mijn zelfvertrouwen als persoon en als ondernemer is tijdens ZAAI gegroeid.

 

Toch had ik na afloop van ZAAI het gevoel dat er meer in zat en heb ik een aanvullend coachtraject bij Anja gedaan. Ik heb tijdens dit traject expliciet gemaakt wat mijn waarden zijn waardoor ik met meer overtuiging ja of nee kan zeggen tegen nieuwe projecten of vragen.

 

Ik ken mijn talenten, durf meer op mijn gevoel te vertrouwen en zaken (die niet lekker lopen) te benoemen. Dat geeft rust, meer energie in mijn werk en geeft me meer zelfvertrouwen.

De ervaring van
Linda

Anja heeft mij ontzettend goed geholpen om eindelijk eens voor mezelf te gaan staan. Elke keer bleef ik maar in cirkeltjes ronddraaien over mijn ideale klant en mijn aanbod. Diep van binnen wist ik waar ik naar toe wilde, maar om ook echt in mijn eigen droom te geloven, dat lukte me niet. Ik liet me meerdere keren van mijn eigen pad afbrengen.

 

Anja heeft mij laten inzien waardoor dit komt en heeft mij mijn geloof in mezelf weer teruggegeven. Ik snap nu dat wat ik heel normaal vind, daar juist mijn kracht ligt.

 

Door een waarde-onderzoek heb ik nu helder welke waarden voor mij van belang zijn. Hierdoor kan ik eindelijk een heldere propositie neer gaan zetten waar ik én in geloof en waar ik zelf ook energie van krijg.

 

Anja helpt je om voorbij je eigen blinde vlekken te komen. Ze vraagt door, confronteert en neemt niet zomaar genoegen met een antwoord. Dat helpt om net dat laagje dieper te pakken dat voor mij nodig was om voor mezelf te gaan staan.

Anja geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en zorgt ervoor dat je weer vol zelfvertrouwen je eigen pad als ondernemer kunt gaan bewandelen.

De ervaring van
Sabine

Na een coachingsessie bij Anja had ik al enorme stappen gemaakt en ik wilde hier vervolg aan geven. Ik liep aan tegen onzekerheid, had moeite met grenzen stellen en twijfelde erg over van alles. Ik wist niet meer wat nu goed was om te doen, kon geen keuzes maken en bleef tobben.

 

Een belangrijk inzicht was dat het goed is om niet in het gedrag te blijven hangen, maar om vooral te kijken naar wat mijn missie is en wat ik daarin belangrijk vind. Het ontdekken en inzicht krijgen in mijn kernwaarden heeft mij opgeleverd dat ik mijn focus moest veranderen waardoor ik wist in welk type baan mijn kernwaarden beter vervuld zouden worden. Hierdoor kwam ik erachter dat mijn huidige baan niet de juiste baan voor mij was.

 

Daarnaast heeft de coaching mij handvatten gegeven om deze situatie op een goede manier op te lossen met mijn werkgever.

Een echte eye-opener was het inzicht dat er situaties zijn waarin ik helemaal niet onzeker ben. Dat heeft mij een bepaald gevoel gegeven dat ik nu gebruik in onzekere situaties, waardoor ik meer zekerheid uitstraal en steviger in mijn schoenen sta. Dat ik nu veel beter weet wat ik wil, draagt ook bij aan mijn gegroeide zelfvertrouwen.

Wat ik goed vind aan Anja is dat ze door blijft vragen tot de kern, en zich niet laat afschepen met zomaar een antwoord. Hierdoor werd ik enorm geprikkeld om te blijven nadenken en tot de diepere lagen van mijzelf te komen.

Ik raad een coachtraject zeker aan, het levert veel inzichten op, en je gaat goed nadenken of je nog wel op de juiste weg zit. Het is volgens mij voor iedereen goed om te onderzoeken of je focus nog wel in de juiste richting gaat.

De ervaring van
Kris

Ik vond het lastig om commercieel te denken omdat ik de overtuiging had dat ik, met hetgeen ik doe, moeilijk geld kon verdienen. Ook vond ik het lastig om echt te gaan staan voor wat ik waard ben.

 

Door het volgen van dit coachtraject heb ik deze overtuiging los kunnen laten en ben ik anders gaan kijken naar geld verdienen. Ik zie nu veel meer de waarde in die ik lever. Ik bied waarde waar ook iets tegenover mag staan.

 

Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik nu zelfverzekerder en met meer vertrouwen naar buiten kan treden.

Ik twijfelde er niet aan om dit traject in te gaan omdat ik een heel goed gevoel had bij Anja en omdat ik wist dat zij ter zake kundig is.

 

Wat ik prettig vind aan het coachtraject is dat het mij het gevoel geeft dat ik gesteund word en er niet alleen voor sta. Anja voelt als mindset coach heel goed aan wat er nodig is op het mentale vlak en kan daar heel goed op inspelen, waardoor ik die stappen heb kunnen zetten die nodig waren om mijzelf verder te ontwikkelen en meer vertrouwen te krijgen.

Ik raad het coachtraject zeker aan andere ondernemers aan omdat het daadwerkelijk maakt dat je die stappen zet die je als ondernemer moet zetten om verder te groeien en het werk te kunnen blijven doen dat je met zoveel met passie doet.

 

7 redenen om met mij samen te werken

Doel- en resultaatgerichtheid:

Ik help je je doelen en ambities die je voor ogen hebt te behalen. Mijn motto is inzicht + actie => resulaat. Ik daag je altijd uit om concrete acties te verbinden aan je inzichten. Hoe concreter hoe beter.
Spiegel:

Ik houd je liefdevol een spiegel voor en geef je zicht op je blinde vlek. Ik praat niet met je mee, daar heb je je vrienden voor.
Stok achter de deur:

Samen gaan we een roadmap maken. Jij bepaalt het tempo, ik zal je stok achter de deur zijn en je herinneren aan de afspraken die we gemaakt hebben zodat je echt stappen zet en in beweging blijft.
Betrokkenheid:

Je moet het wel zelf doen, en je staat er niet allen voor. Ik ben een betrokken coach en zal altijd met je meedenken en waar nodig je verbinden met mijn ruime netwerk.
Drempelverlagend:

Ik ga graag met je aan de slag met jouw innerlijke drempels oftewel je negatieve gedachten, blokkades en beren op je ondernemersreis.
Professionaliteit:

Ik ben gecertificeerd mindset- en communicatiecoach en trainer (NLP). Daarnaast opgeleid in Systemisch werk, Oplossingsgericht Burn-out. Op ondernemersgebied meerdere trainingen gevolgd op gebied van marketing, social media, Business Coaching essentials (groeimodel De reis van de Ondernemer).
Ruime ervaring:

Als zelfstandig ondernemer heb ik zowel successen als mislukkingen meegemaakt en daarvan geleerd. Deze kennis heb ik met al meer dan 300 ondernemers gedeeld en deel ik ook graag met je.

Is voor jou het moment daar? Ben jij bereid in jezelf te investeren in tijd, energie en geld? Ben je klaar om in de spiegel te kijken en te leren hoe je dat kunt veranderen wat niet voor je werkt, op een manier die bij jou past?

Masterclass

De reis van de ondernemer​

23 januari van 9:30 - 12:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!