Tips om je ondernemerschap een boost te geven.

Als ondernemer komt er heel wat op je pad. Je bent goed in je vak….. én je merkt dat het ondernemerschap ook een vak is. Dat weer andere uitdagingen met zich meebrengt dan je wellicht bent gewend: netwerken, je dienst of product verkopen, voldoende klanten krijgen, inzetten van social media etc.

Daarbij heb je misschien het gevoel dat je alles zelf moet doen. Zeker in de opstartfase en je wellicht nog niet voldoende geld hebt om zaken uit te besteden. Echter….

Je moet het wel zelf doen…én je hoeft het niet alleen te doen.

Netwerken

Er zijn zoveel mogelijkheden voor startende ondernemers om kennis, ervaringen, vragen e.d. te delen en informatie te verkrijgen over alles wat met het ondernemerschap te maken. Neem de vele netwerkmogelijkheden zoals de actieve Ondernemersvereniging Amstelveen , de Open Coffee Amstelveen, Bewust Amstelland, BNI Prestige etc.

Informatie en events

Daarnaast kun je je laten informeren over alles wat er te doen is voor ZZP’ers bij ZZP Agenda, de groeigids voor ondernemers. ZZP Barometer, de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips. ZZP Barometer organiseert op zaterdag 2 april de dag van de ZZP’er met daarbij inspirerende sprekers, workshops en de uitreiking van de Freelancer of the year Award, DVDZZP. Wil je hier (evt. met mij mee) naar toe, stuur me een mail en ik stuur je een kortingscode.

ZAAI 2016

Boost je ondernemerschap

En last but not least tot start de gemeente Amstelveen ook dit jaar weer met ZAAI 4. ZAAI is een prachtig initiatief van de gemeente Amstelveen om startende ondernemers een boost te geven middels een professioneel coachingstraject, bestaande uit coachingsessies en masterclasses. Dit jaar ben ik co-founder Sentini Grunberg van Inmovement opgevolgd als projectmanager en coach van ZAAI 2016. 2 jaar geleden heb ik zelf aan dit unieke coachingstraject meegedaan. En wie zaait zal oogsten…..! Dat is waar ZAAI over gaat. Je ondernemerschap een boost geven zodat je succcesvoller en doelgerichter gaat ondernemen.

Save the date voor het ZAAI Kick-off Netwerkevent!

Reserveer dinsdag 19 april van 16.00 – 19.00 uur alvast in je agenda voor het kick-0ff event van ZAAI Amstelveen. Met inspirerende sprekers, gelegenheid tot netwerken én voor startende ondernemers (0-3 jaar) de mogelijkheid om zich aan te melden om in aanmerking te komen voor het kosteloze ZAAI coachingstraject. Binnenkort is hierover alles te lezen op de geheel nieuwe website van ZAAI Amstelveen.

Wil je op de hoogte blijven like de Facebookpagina van ZAAI of meld je aan voor de LinkedIn groep van ZAAI

 

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

23 januari van 9:30 - 12:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!