Optimaal Groeien

Op een manier die bij je past

Exclusief maatwerk groepsprogramma voor ervaren ondernemers

Ondernemen doe je alweer een paar jaar of langer. Met plezier en tevredenheid. Máár je bent ook op het punt gekomen dat je tegen drempels aanloopt. Te weinig tijd, te veel waan-van-de-dag-dingen en helaas ook mooie ideeën die geen concrete plannen worden.  

Wil je dit alles doen onder begeleiding van een ervaren ondernemers- en mindsetcoach, die je helpt bij dat waar je tegenaan loopt en je begeleidt om naar het volgende level te komen met je bedrijf? Dan is dit programma voor jou. 

Zullen we samen een half jaar aan de slag gaan?

Zet je stip aan de horizon en ik help je om hem écht te bereiken.

In een half jaar gaan we met een groep inspirerende mede-ondernemers en één op één volle bak aan de slag.

Nieuwsgierig of dit programma bij je past?

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Gedurende deze 6 maanden ......

Zet je een glasheldere stip aan de horizon en maak je een visueel jaarplan .

Rol je Een roadmap uit naar je stip met concrete acties die haalbaar én behapbaar zijn.

weet JE hoe jij jouw kwaliteiten en talenten optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

weet JE hoe je gemotiveerd aan je doelen blijft werken, ook als iets tegenzit.

weet je hoe je de juiste keuzes maakt en nee zegt tegen alles wat je afhoudt van wat je wilt bereiken.

zet je jezelf zelfverzekerd neer als expert in jouw vakgebied.

heb je zicht gekregen op je blinde vlekken, waardoor je er effectiever mee kunt omgaan.

Creëer je EEN ONDERNEMING DIE PAST BIJ HOE JIJ JOUW IDEALE PLAATJE VOOR OGEN HEBT

Tijdens dit traject maak je zowel qua persoonlijke als zakelijke ontwikkeling een flinke groei door.

Je weet wat je pad is en hoe je erop blijft. Ondanks onzekerheden en valkuilen, want daarmee kun je straks veel beter omgaan.

En weet je wat het mooie is? je doelen helder hebben en realiseren gaat zich ook doorvertalen in een goede omzet.

Wil jij dit ook?

"Doelen + dagelijks actie ondernemen = ambities realiseren

De beste omschrijving voor het coachtraject met Anja is: ze heeft mij naar een hoger niveau getild.  Ze zet je aan tot actie, wat voor mij tot mooie resultaten heeft geleid. Ik heb mijn ideale klant helder heb een geweldig aanbod ontwikkeld. Ik heb tools voor meer focus waardoor ik meer overzicht en rust in mijn dag heb. Aan het eind van de dag kan ik voldaan afvinken wat ik op mijn to do list had staan. Het hele traject heeft mij sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Anja weet op een hele prettige, directe en confronterende wijze alle antwoorden uit je te halen en laat je dealen met jouw beperkende overtuigingen. Ze vraagt inhoudelijk goed door en observeert je talenten goed, waardoor je nieuwe dingen ontdekt. 

Ilanit

Hoe?

In het exclusieve maatwerk  groepstraject Optimaal Groeien gaan we samen 6 maanden aan de slag. Dat doen we op live-dagen in een groep van max. 8 gelijkgestemde ervaren ondernemers en één op één in de individuele coachsessies die je met mij inplant.

Tijdens het intakegesprek bepalen we wat jouw behoefte is gedurende het traject. Het traject is zoveel mogelijk maatwerk, zodat het perfect past bij wat jij nodig hebt. Samen gaan doorbouwen op wat je al hebt neergezet.

Iedere maand staat in het teken van een thema. Daar ga je zowel op de live dagen, als in de individuele coachsessies en thuisopdrachten concreet en praktisch mee aan de slag gaat. 

Dit programma bied je de structuur, de kennis, de stok achter de deur en het gezamenlijke enthousiasme en inspiratie om écht je persoonlijk einddoel te realiseren.

Zo ziet het programma er in grote lijnen uit. De precieze invulling wordt afgestemd op jou en de groep.

Maand 1: Stip aan de horizon

We starten in de 1e maand met bewustwording. Dát is de eerste stap naar verandering.

Tijdens de 1e live dag ontdek je aan de hand van het model de ‘Reis van de Ondernemer’ ontdekken welke fases er zijn in het ondernemerschap. Je wordt je bewust in welke fase jij zit en waar je in deze fase op moet focussen.

Ook ga je jouw stip aan de horizon voor eind 2023 ga je haarscherp vaststellen. Verder breng je in kaart wat je tegenhoudt en wat je kan helpen om die stip te bereiken.

Het resultaat is een visueel jaarplan met een heldere focus voor waar je heen wilt.

Maand 2: Roadmap

We gaan van plannen maken naar doen. Daarom koppelen we aan het visuele jaarplan een roadmap voor hoe je jouw stip aan de horizon bereikt. Wat zijn je missie en visie? Welke concrete acties zijn nodig. Hoe breng je structuur aan en kom je tot een planning die voor jou werkt.

Op de livedag gaan we praktisch  aan de slag met vragen als ‘Hoe kom en blijf je in beweging? Hoe ga je van uitstellen naar doen? Hoe krijg je grip op je tijd?

Als thuisopdracht maak je een ondernemersscan, waarmee je inzicht krijgt in je ondernemersprofiel, je kwaliteiten en je ontwikkelkansen. 

De uitslag van de ondernemersscan bespreken we in het individuele coachgesprek.

Maand 3: Persoonlijk leiderschap

Ondernemen vraagt om persoonlijk leiderschap. Je bedrijf kan niet verder groeien dan je zelf bent gegroeid. Daarom gaan we aan de slag met jouw ontwikkelkansen, die uit de ondernemersscan komen. 

Hoe kun je die ontwikkelkansen benutten? Hoe haal je het beste uit jezelf en je bedrijf? Om je doelen te realiseren, vertalen we je ontwikkelkansen naar een  mindset en dagelijks gedrag dat je richting die doelen gaat helpen.

Welke mindset is nodig voor succesvol ondernemerschap en om jezelf als expert neer te zetten? Wat praat je jezelf in positieve en negatieve zin aan? Aan de hand van een helder model krijg je hier inzicht in. 

In de individuele coachsessie maken we hier een verdiepingsslag op.

Maand 4: Keuzes Maken

Ondernemen is keuzes maken voor gevorderden. Op de livedag gaan uitgebreid in op hoe je de juiste keuzes maakt.

Ook bespreken we hoe je nee zegt tegen dat wat je weghoudt van je eigen stip aan de horizon. Hoe blijf je op jouw pad richting die stip aan de horizon?

We sluiten deze dag af met een intervisiesessie waarbij ieder een persoonlijk vraagstuk kan indienen en daar over advies krijgt van de andere deelnemers.

Maand 5: Vier je successen

Dit is de laatste live dag. Een dag om alles bij elkaar te pakken en dat wat nog aandacht vraagt te voeden. De input voor deze dag bepalen jullie als groep grotendeels zelf. Hiervoor inventariseer ik in maand 4 waar behoefte aan is.

Natuurlijk sluiten we dit halfjaarprogramma op feestelijke wijze met elkaar af om elkaars successen vieren. Hoe? Dat is een verrassing :).

Maand 6: OP en TOP

Een maand na de laatste livedag heb je een afsluitende coachsessie van 2 uur.

Tijdens deze sessie zoomen we nog een keer in op hoe het gaat met het bereiken van jouw doelen en ambities voor dit jaar. Loop je nog ergens tegenaan? Wat heb je nog nodig? Ik geef je daar praktische tips voor. Daarnaast is er tijd voor de evaluatie. Het is goed om aan het eind van een traject te reflecteren en evalueren.

" Het is goed om een eindpunt te hebben,
maar uiteindelijk gaat het om de reis ernaar toe."

Praktisch

Intakegesprek om te bespreken of dit traject bij je past.

4 livedagen van 9.30 - 16.00 uur bij de Amsteltuin in Amstelveen, alsof je op vakantie bent, het voelt als een workation 😁

4 individuele coachgesprekken van 1 ½ uur.

3 SOS coachcalls (30 min), op eigen initiatief in te zetten.

1x begeleide intervisie adhv intervisiemodel.

Slotdag met Feestelijke afsluiting 9.30 - 14.00 uur.

Afsluitende individuele coachsessie van 2 uur.

Persoonlijke ondernemersscan: inzicht in je ondernemersprofiel, sterke en aandachtspunten.

Maandelijkse thuisopdrachten

5x heerlijke lunch en drankjes op de livedagen

Jouw investering

De investering voor dit half-jaar programma is 3250 euro excl. BTW. Je kunt ook in 3 termijnen betalen van x 1137 euro excl. BTW.

De groepsgrootte is maximaal 8 ondernemers zodat ieder de aandacht krijgt die zij/hij verdient.

Start vrijdag 6 oktober 2023 

Benieuwd of dit programma bij je past?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Review Anja de Die

“Diep van binnen wist ik waar ik naar toe wilde, maar het lukte mij niet om ook echt in mijn eigen droom te geloven. Ik liet me meerdere keren van mijn eigen pad afbrengen.

Anja heeft mij laten inzien waardoor dit komt en heeft mij mijn geloof in mezelf weer teruggegeven. Ik snap nu dat wat ik heel normaal vind, daar juist mijn kracht ligt.

Anja helpt je om voorbij je eigen blinde vlekken te komen. Ze vraagt door, confronteert en neemt niet zomaar genoegen met een antwoord. Dat helpt om net dat laagje dieper te pakken dat voor mij nodig was om voor mezelf te gaan staan.”

Linda

Waarom Anja

Het heeft even geduurd voordat ik het zelf doorhad (iets met blinde vlekken 😉), maar ik ben niet zomaar de zoveelste ondernemers- en mindsetcoach. Door mijn 9 jaar ervaring als coach en 10 jaar werkervaring bij Randstad Uitzendbureau weet ik precies hoe jij jouw kwaliteiten en vaardigheden inzet op een manier waarmee jij resultaten haalt. Ik breng jou de inzichten waarmee je jezelf en je bedrijf laat groeien.

In de 10 jaar die ik werkte bij Randstad Uitzendbureau heb ik veel mensen begeleid naar passend werk. Sinds 2014 werk ik als gecertificeerd •NLP trainer en coach en ben ik getraind in het veranderen van gedrag dat niet voor je werkt en in effectieve communicatie. Effectief communiceren is essentieel voor succesvol zijn, samenleven en samenwerken. Hoe zet je taal, zowel verbaal als non-verbaal zo effectief en succesvol mogelijk in? Met je klanten en tijdens verkoopgesprekken.

Ook ben ik getraind in de kunst van het luisteren. Ik hoor tussen de regels door wat je nog meer zegt en waarvan je zelf niet doorhebt hoe belangrijk dat is. Daardoor kan ik je voorbij je blinde vlekken helpen en een laag dieper gaan, zodat jij écht stappen kunt maken. Ik zie precies wanneer jij aan gaat, waar jouw vuurtje van gaat branden en waarvan niet.

 

*NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

Succesvol Ondernemen; gewoon doen

Ik help jou je ambities en doelen te bereiken.

Als NLP- coach en door mij te ontwikkelen als ondernemer via meerdere trainingen weet ik wat er nodig is om je ambities en doelen waar te maken. 

Ik zet je altijd in beweging door je jouw inzichten meteen te laten vertalen naar concrete acties. Aan de hand van mijn zelf ontwikkelde methode stippelen we samen jouw roadmap uit om je ambities écht te realiseren.

NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Het biedt tools en kennis waarmee je snel inzicht krijgt in je drijfveren en motivatie en in punten waarop je jezelf tegenhoudt.

Met deze mindset- en  verandermethodiek, maak ik je bewust van jouw patronen. Daarnaast pas ik NLP- technieken toe waarmee je succesvol jouw patronen kunt veranderen en verbeteren. 

Ook mijn kennis van Systemisch Werk (familie- en organisatie-opstellingen), DISC- en Drijfverenanalyse en Oplossingsgericht Werk neem ik mee.

Dit vraag je je wellicht nog af...

We gaan 6 maanden aan de slag, zodat je gaandeweg het traject gestructureerd en geïnspireerd aan je bedrijf en jouw stip aan de horizon werkt. Het heeft tijd nodig om de roadmap te maken en om dingen die niet voor je werken te veranderen. 

Dit traject van 6 maanden is lang genoeg om aan je doelen te werken, en ook weer niet té lang, zodat je een stok achter de deur hebt om in actie te komen en te blijven.

We starten met een livedag op vrijdag 6 oktober 2023.

De overige livedagen zijn in principe op vrijdag 3 november, vrijdag 1 of 8 december, vrijdag 12 januari 2024.

De slotdag is op vrijdag 15 februari 2024 van 9.00 – 14.00 uur.

De individuele coachsessies van 1½ uur worden in onderling overleg gepland in de weken tussen de livedagen door.

Als je geïnteresseerd bent in het traject maar niet op de geplande data kunt laat dat je niet weerhouden om je op te geven. Als dit bij meerdere ondernemers speelt dan stemmen we de data in onderling overleg af.

 

Als ondernemer ben je je bedrijf. Het gaat dus om jou. Om voldoende te kunnen zoomen op jouw persoonlijke vraagstukken heb ik 1-op-1- contact met je nodig, zodat je écht de stappen zet die nodig zijn om je bedrijf en jezelf naar het volgende level te tillen.

In een groep met mensen zoals jij. Ondernemers die ambitieus zijn en hun bedrijf naar het volgende level willen tillen. Die zichzelf meenemen en bereid zijn in de spiegel te kijken.

Ondernemers die een bedrijf hebben dat staat. Ze hebben een financieel gezond bedrijf. Maar ze willen meer dan dat. Ze willen doorbouwen op wat er al staat.

Ook vinden ze het fijn om dat samen te doen, met collega-ondernemers.

Dat is omdat ik zeker wil weten dat dit traject goed past bij waar je staat en wat je wilt bereiken. Ook ben ik er, dankzij de kennismakingen 100% zeker van dat we tijdens dit halfjaarprogramma met een gelijkgestemde groep ondernemers samenwerken. 

Simpel, daar kan ik geen uitspraken over doen. Mijn ervaring is dat het heel erg verschilt per ondernemer. Het hangt ervan af wat je concreet doet met de inzichten en kennis die je opdoet. Wat je uit het traject haalt, gaat over wat je er zelf instopt. Als je je roadmap volgt en inzet op omzetstijging dan kan het niet anders dan dat dit zich vertaalt in meer omzet.

Dit traject is bedoeld voor de ondernemer die al een paar jaar bezig is en een goede omzet heeft. Twijfel je of je ver genoeg bent voor dit traject. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Dan kijken we samen op welke manier jij het beste geholpen bent.

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!