Onderneem je eigen pad.

Durf jij je eigen pad te gaan?

Zomaar een vraag om even bij stil te staan.

Bij de ZZP”ers en ondernemers met wie ik werk valt het volgende mij op. Ze hebben gekozen voor het ondernemerschap om vanuit eigen passie, kennis en kunde hun product in de markt te zetten. Zij willen echt iets voor hun cliënten beteken en vinden professionaliteit belangrijk. Ze zijn goed in hun vak… én ze ontdekken dat het ondernemerschap ook een vak is. Dat weer andere uitdagingen met zich meebrengt dan hun eigenlijke vak. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Soms is er “iets” wat ze tegenhoud om daadwerkelijk hun eigen pad te gaan en in volle potentie en in eigen daadkracht succesvol te ondernemen.

Hoe ga je om met de dingen die op je pad komen….? Wat er op je pad komt daar heb je geen of weinig invloed op, wel op de manier waarop jij ermee omgaat. Daar heb je altijd zelf een keus in.

Als jij jezelf een cijfer zou geven hoe tevreden ben je dan over hoe jij je eigen pad gaat? En wat zit daar allemaal al in?

Vanaf heden start ik een reeks tips/quotes over je eigen pad Ondernemen. Reacties op mijn blog van harte welkom.

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!