Anja de Die -39

Individueel coachtraject voor:

Ervaren ondernemers

Je bent al even onderweg als ondernemer. Je hebt een redelijk tot goedlopend bedrijf. Je hebt klanten en je draait omzet. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Je hebt het gevoel dat er meer inzit dan er nu uitkomt. 

Het kan zijn dat je merkt dat je bij sommige klanten een energielek ervaart. Ze halen niet de resultaten die jij met ze voor ogen hebt. Je twijfelt of dit wel je ideale klant is.

Je aanbod sluit voor je gevoel niet meer goed aan bij je eigen groei en ervaring die je de afgelopen jaren hebt doorgemaakt.

Iedere dag heb je een lange to do list en werk je hard. Je hebt moeite om de juiste balans tussen werk en privé te vinden.

Je loopt een beetje vast en draait in cirkeltjes rond. Je vraagt je af wat heb ik en mijn bedrijf nu nodig om de volgende stappen te kunnen zetten.

Dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Hoe?

Dit coachtraject is een individueel coachtraject van 4-5 maanden waarin we samen aan de slag gaan. Geen one size fits all, maar op maat gemaakt op jouw persoonlijke wensen.

Om die reden hebben we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jij laat mij vooraf weten waar je tegenaan loopt en hoe je geholpen wilt worden.

Ik doe mijn huiswerk en geef je tijdens ons gesprek inzichten en concrete tips.

Besluiten we samen dat er een klik is en je verder door mij geholpen wilt worden dan gaan we aan de slag en maken we een op maat gemaakt coachtraject waarin we jouw leerdoelen opnemen.

Met mijn zelf ontwikkelde methode breng ik je verder.
Deze methode is gebaseerd op de volgende 3 peilers:

1. Bewustwording

Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Met het groeimodel ‘De reis van de Ondernemer” dat ik gebruik krijg je inzicht in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt, wat je in deze fase nodig hebt en waar je op moet focussen. 

2. Bewegen

Begin met het eind in zicht.

Met een heldere stip aan de horizon, de juiste focus, keuzes maken, leren omgaan met de valkuilen (denk bijv. aan onzekerheid, faalangst, perfectionisme, pleasegedrag en uitstelgedrag) kom je steeds dichterbij je beoogde doelen en ambities.

3. Bereiken

Een doel zonder plan blijft een wens.

Samen maken we een ‘roadmap’ met haalbare doelen (zonder torenhoge latten).

Het ondernemerschap vraagt om Persoonlijk Leiderschap. In mijn aanpak daarom ook ruim aandacht voor je mindset. 

Daarbij krijg je praktische timemanagement tools en tips voor optimaal ondernemen. 

Wat levert onze samenwerking jou op?

Afhankelijk van jouw coachvraag kunnen dit de resultaten zijn na onze samenwerking:

Een onderneming die past bij hoe jij jouw ideale plaatje voor ogen hebt

Werken met de leukste klanten met een aanbod dat bij ze past.

Realiseren van je (nieuwe) stip aan de horizon aan de hand van visueel jaarplan.

Een roadmap met concrete acties die haalbaar zijn.

Inzicht in je talenten en kwaliteiten en hoe jij die optimaal inzet

Vaardigheden ontwikkeld die het ondernemerschap nu van je vraagt (bijv. de juiste keuzes maken, loslaten, delegeren, omgaan met medewerkers)

Gemotiveerd op je ondernemerspad blijven, nee zeggen tegen dat wat je ervan afhoudt.

En heb je medewerkers dan heb je geleerd...

Om te delegeren en het werk goed te verdelen.

Je team goed te laten lopen.

Het juiste personeel aan te nemen.

Effectief gesprekken te voeren met medewerkers

Zakelijker en commercieler te zijn, “confrontatie” aan te gaan met medewerkers of klanten indien nodig.

Tijdens dit traject zal je zowel je zakelijke als  persoonlijke ontwikkeling flink groeien. Je weet hoe je op je pad blijft en hoe je met onzekerheden omgaat.

Je leert omgaan met je eigen valkuilen, waarvan je van sommige op dit moment misschien niet eens bewust bent. Je maakt de juistste keuzes die goed zijn voor jou en je bedrijf. Je weet waar je ja of nee tegen wilt zeggen.

"Je bedrijf kan nooit verder groeien dan jezelf bent gegroeid."

Praktisch

Duur 4-5 maanden.

7 live en/of online coachsessies van 1 ½ uur, 2-3 wekelijks.

3 coachcalls (video bellen) max 30 minuten

Werkmap met thuisopdrachten

€1895,- excl. BTW (of 3x €665,00) incl. mijn voorbereidingstijd en verslaglegging

Optioneel*

Ondernemerscan. Inzicht in je ondernemersprofiel, kwaliteiten en ontwikkelkansen. óf Disc en drijfverenanalyse. tw.v. 110 euró

Enthousiast?!

Wat zeggen mijn klanten?

De ervaring van
José

“Al vele jaren heb ik mijn bedrijf en meestal komen mijn klanten als vanzelf bij mij.

Toch liep ik wel eens tegen problemen aan met klanten, waarbij ik achteraf moest toegeven, dat ik die problemen eigenlijk had kunnen verwachten en stom dat ik, tegen beter weten in, toch met die klant in zee was gegaan. 

Totdat ik opnieuw tegen een klant aanliep die alle energie uit mij wegzoog en waarbij het me ook niet lukte om het gewenste resultaat te bereiken. Notabene was dat een terugkomende klant, dus ik dat  helemaal beter kunnen weten. 

Ik begon steeds meer te twijfelen of ik nog wel zin had om door te gaan met mijn bedrijf.

Dat was het moment dat ik de nieuwsbrief van Anja las.  Die nieuwsbrief  ging over de vraag wie nu eigenlijk je ideale klant is. Ik moest toegeven dat ik dat eigenlijk niet precies wist.

Al tijdens de eerste sessie bij Anja, was het voor mij een soort openbaring. Door haar vragen en door vervolgens de antwoorden op te schrijven op de flip over, zag ik opeens wie mijn ideale klant was en vooral ook waarom. Door de verschillende sessies bij Anja heb ik veel dingen ontdekt en hebben mij ook meteen aangezet tot actie.

Ik kreeg veel positieve energie door de coaching en ben heel blij dat ik die coaching heb gedaan”.

De ervaring van
Nirmala

Nu ik een tijd onderweg ben als ondernemer merkte ik dat mijn aanbod niet meer echt goed aansloot op wat ik doe. Mijn groei en ervaring kwam er niet in terug. In woorden kon ik het wel goed toelichten, maar dat was niet terug te lezen op mijn website of socials.

Met Anja ben ik coaching aangegaan om mijn aanbod te concretiseren. Wat ik prettig vind aan Anja is dat ze goed door vraagt, en ook inhoudelijk goed meedenkt. Daarnaast observeert ze je talenten goed, waardoor je weer nieuwe dingen ontdekt. Anja heeft een snelle methode en een kordate manier van werken. Met de resultaten kun je meteen aan de slag. Ik heb er zelf genoeg content voor de komende jaren uitgehaald. En dat is precies waarom ik andere ondernemers zou aanraden om coaching met Anja te gunnen. Door deze stap te zetten sta je weer steviger op je benen om de wereld te veroveren!

De ervaring van
Marieke

Mijn uitdaging in het najaar van 2021 was om opnieuw energie te vinden om het transitieproces in mijn bedrijf weer op te pakken. Door de Covid crisis en de tegenzittende ontwikkelingen in mijn sector was mijn energie opgeraakt. Zo zeer dat ik het liefst per direct bij de pakken zou zijn gaan neerzitten. Het stressniveau was hoog voor mij op dat moment. 

Anja heeft mij enorm geholpen door deze fase. 

Zij heeft me doen inzien dat je in iedere omstandigheid of fase kunt bepalen welke rol je pakt.  Op basis daarvan is het mogelijk om op verschillende manieren naar situaties te kijken met welk einddoel je voor ogen hebt. 

Ze heeft me ook geleerd om zaken los te laten en af te sluiten. 

Daarnaast heb ik geleerd om de gelaagdheid van bepaalde situaties te zien en hoe ik bewust mijn lichaamstaal kan inzetten. 

Ook blijven luisteren naar mijn lichaam: voldoende energie gevers blijven toevoegen en aandacht hieraan geven. 

Ik heb geleer hoe ik onderscheid kan blijven maken tussen inhoud en proces: de processen in het oog blijven houden. 

Anja heeft me geleerd om de bril van “goed genoeg” op te zetten. Wat is er wel, in plaats van wat is er niet. Dat was een grote Eye opener. 

Wat ik prettig vind aan Anja is dat zij tot he point is, duidelijk is, nooit zaken vooraf al interpreteert en vooral goed luistert. 

Zij kijkt goed naar je behoeften en hoe zij haar coaching daarop kan aansluiten. 

Ik raad Anja van harte aan als coach. Ik heb zelf een transformatie doorgemaakt door de coaching van Anja en heb weer energie om zaken op te pakken en af te ronden. 

De ervaring van
Jeroen

Iedereen loopt weleens vast en dan heb je geen idee hoe en waardoor dit komt. In het verleden probeerde ik dit zelf op te lossen (want dat moet ik toch zelf kunnen) of nog makkelijker, niets mee te doen; het ging toch wel over. Vaak kwam het dan toch weer terug en liep je weer vast. Nu weet ik dat het goed is om hulp te vragen van een coach zoals Anja. Door haar prettige manier van communiceren in combinatie met haar kennis en de persoonlijke sessies die ze geeft, heb ik praktische handvatten gekregen waardoor ik nu nog sterker in mijn schoenen sta. En mocht ik in de toekomst weer een vastloper hebben, dan weet ik nu wat ik kan doen om er weer uit te komen. Het prettige aan Anja is dat ze op een positieve manier doorvraagt en blijft graven tot niet zij maar jij alle antwoorden hebt. En daar gaat het uiteindelijk om. 

7 redenen om met mij samen te werken

Doel- en resultaatgerichtheid:

Ik help je je doelen en ambities die je voor ogen hebt te behalen. Mijn motto is inzicht + actie => resulaat. Ik daag je altijd uit om concrete acties te verbinden aan je inzichten. Hoe concreter hoe beter.
Spiegel:

Ik houd je liefdevol een spiegel voor en geef je zicht op je blinde vlek. Ik praat niet met je mee, daar heb je je vrienden voor.
Stok achter de deur:

Samen gaan we een roadmap maken. Jij bepaalt het tempo, ik zal je stok achter de deur zijn en je herinneren aan de afspraken die we gemaakt hebben zodat je echt stappen zet en in beweging blijft.
Betrokkenheid:

Je moet het wel zelf doen, en je staat er niet allen voor. Ik ben een betrokken coach en zal altijd met je meedenken en waar nodig je verbinden met mijn ruime netwerk.
Drempelverlagend:

Ik ga graag met je aan de slag met jouw innerlijke drempels oftewel je negatieve gedachten, blokkades en beren op je ondernemersreis.
Professionaliteit:

Ik ben gecertificeerd mindset- en communicatiecoach en trainer (NLP). Daarnaast opgeleid in Systemisch werk, Oplossingsgericht Werk en Burn-out. Op ondernemersgebied meerdere trainingen gevolgd op o.a. het gebied van marketing, social media, Business Coaching essentials (groeimodel De reis van de Ondernemer).
Ruime ervaring:

Als zelfstandig ondernemer heb ik zowel successen als mislukkingen meegemaakt en daarvan geleerd. Deze kennis heb ik met al meer dan 300 ondernemers gedeeld en deel ik ook graag met je.

Geinteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!