Heb jij het lef?

Steek je hoofd boven het maaiveld uit.

Heb jij het lef om uit je comfortzone te komen? Je hoofd boven het maaiveld uit te steken?

Voor veel mensen blijkt dat niet zo eenvoudig.

Ben jij opgegroeid met een van deze tegeltjeswijsheden?
” Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”
” Als je voor een dubbeltje wordt geboren, word je nooit een kwartje”
” Bescheidenheid siert de mens”

Of misschien wel met alledrie. Als je dat bent gaan geloven als waarheid dan heb je echt een extra klus om lef te ontwikkelen om uit je comfortzone te komen en je hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Zelf ben ik opgegroeid met “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” en “bescheidenheid siert de mens”.
Daarnaast had ik de overtuiging ontwikkeld “ben ik wel goed genoeg”. Toen ik wilde gaan voor het trainer en coach worden hebben deze gedachtes mij behoorlijk in de weg gezeten.

Gelukkig heb ik geleerd hoe ik hiermee om kon gaan en hoe ik mijn zelfvertrouwen kon vergroten. Daardoor heb ik het lef ontwikkeld om mijn eigen pad te gaan en uit mijn comfortzone te komen. En daar is het zoveel leuker :)! Ik heb veel geleerd en nieuwe dingen aan durven gaan. Het heeft mijn leven in allerlei contexten verrijkt.

Ik heb geleerd hoe ik de kansen die op mijn pad kwamen om succesvol te worden:
a. te zien
b. te durven pakken

Zou jij ook graag je angsten willen overwinnen? 

Heb jij het lef?Het lef en zelfvertrouwen willen ontwikkelen om uit je comfortzone te komen? Om te ontdekken wat daar nog meer te beleven valt. Te zien en ervaren hoe je jezelf buiten je comfortzone zoveel meer kunt ontwikkelen. Om te durven dromen en te durven doen. Om jouw kans op succes te vergroten. Waar een wil is, is een weg.

 

Wil jij ook een keertje sparren?

Samen met mij even bekijken waar je staat, wat je tegenhoudt om verder te komen en waar je naar toe wilt met je bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een  “Sparren met Anja” gesprek aan!

Laat een reactie achter

Masterclass

De reis van de ondernemer​

23 januari van 9:30 - 12:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!