Optimaal Groeien op een manier die bij jou past.

Je hebt een redelijk tot goedlopend bedrijf opgebouwd.  So far so good.

Máár je loopt ook tegen bepaalde drempels aan. Bovendien merk je dat deze fase andere skills van je vraagt dan toen je net begon als ondernemer. Je moet opeens “nee” zeggen tegen bepaalde opdrachten. (Opnieuw) Focus bepalen. Keuzes maken. Maar hoe doe je dat allemaal? 

Wat je het allerliefste wil is je bedrijf naar het volgende level tillen. Je wilt groeien. In de betekenis die je zelf aan dit woord geeft. Bijvoorbeeld persoonlijke groei als ondernemer, groei in klanten, omzet, opschalen, jezelf écht als expert neerzetten etc.

Je bent ervan overtuigd dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Maar je weet niet goed hoe. Hoe kom je voorbij die drempels. Je wilt stoppen met plannen maken en die steeds in de ijskast zetten. Je wilt in actie komen. Weten welke stappen je moet zetten? En die stappen dan ook echt durven zetten.

Zullen we samen aan de slag gaan? Individueel of in groepsverband? Ik begeleid je graag op een manier die bij jou past.

Welke drempels herken jij?

Met de groei van je bedrijf is het steeds drukker geworden. Je agenda is goed gevuld. Alleen niet altijd met de dingen die je ook echt graag doet.

Je wordt regelmatig opgeslokt door de waan van alledag. Misschien heb je zelfs het gevoel dat je maar wat doet. De echte focus ontbreekt.

Het lukt je onvoldoende om tijd vrij te om met een helikopterview boven je bedrijf te hangen en stil te staan of je nog wel op de goede weg bent. Doe je nog wat je écht leuk vindt? Passen je doelgroep en je aanbod nog bij je. 

Je bent een pad ingeslagen dat logisch leek, maar nu vraag je je af of een ander pad misschien meer passend is. Komen in je huidige pad  je eigen groei en ervaring wel voldoende tot zijn recht?

Je vindt het lastig om met alle keuzes om te gaan die op je pad komen. Ga je geld en tijd investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten. In marketing, of in het automatiseren van processen. Blijf je investeren in je eigen ontwikkeling als ondernemer. Je twijfelt of je die  investeringen wel gaat terugverdienen.

Je wilt voorbij al die drempels komen, maar hoe?

"Je bedrijf kan nooit verder groeien dan jezelf bent gegroeid."

Individueel Coachtraject

Optimaal Groeien voor ZZP'ers

Optimaal Groeien voor klein MKB

Individueel Coachtraject

Geen one size fits all, maar op maat gemaakt op jouw persoonlijke wensen.

Optimaal Groeien voor ZZP'ers

Half-jaarprogramma met groep gelijkgestemde ondernemers

Optimaal Groeien voor klein MKB

Half-jaar progrmamma met groep gelijkgestemde ondernemers

met maximaal 10 medewerkers.

Individueel Coachtraject

Optimaal Groeien op een manier die bij jou past.

Individueel Coachtraject

Voor als je in jouw tempo zelf snel stappen wilt zetten.

Geen one size fits all, maar op maat gemaakt op jouw persoonlijke wensen.

Optimaal Groeien , op een manier die bij jou past.

Groepsprogramma voor wie samen met een groep gelijkgestemde ondernemers  6 maanden wil werken aan zowel je zakelijke als persoonlijk groei.

Wat moet je kiezen?

Geen keuzestress. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jij geholpen wilt worden en wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Masterclass

De reis van de ondernemer​

5 september van 19:00 - 21:30
8 september van 9:00 - 11:30
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Download mijn Gratis E-Book

Succesvol Ondernemen, gewoon Doen!